Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Ministrul de interne şi Preşedintele comitetului de anchetă din Trasnistria, înlocuiți

20 dec. 2016,, 09:37   Societate
3244 0
Noul ministru al Afacerilor Interne al Transnistriei a devenit fostul şef al secţiei de combatere a crimei organizate a MAI, colonelul de miliţie Ruslan Mova, iar noul şef al Comitetului de anchetă a devenit juristul Veaceslav Brînzari. Decretele în acest sens au fost semnate luni de către noul preşedinte al autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski.

Potrivit agenţiei INFOTAG, preşedintele a mai participat la şedinţa Guvernului, la care a vorbit despre noile numiri în cabinetul de miniştri şi despre primele sale decizii care se referă la activitatea organelor executive.

"Calea Ferată va trece în subordinea Guvernului. Nu administraţia preşedintelui trebuie să se ocupe de ea şi, din cîte cunosc, firma NEC (Noua companie de expediţii - "I.") îşi suspendă activitatea de la 1 ianuarie 2017. De aceea, vă rog, să organizaţi toate activităţile necesare. Însă, desigur, toate resursele financiare trebuie să fie alocate exclusiv căii ferate", a spus Krasnoselski.

El a indicat şefilor administraţiilor orăşeneşti ca toate serviciile de utilităţi să fie pregătite pentru orice condiţii meteo de iarnă.

Krasnoselski a promis să facă toate numirile de bază în organele puterii executive în această săptămînă.

Noul preşedinte al Guvernului, Alexandr Martînov, a enumerat sarcinile de bază ale cabinetului de miniştri.

"Este vorba de asigurarea stabilităţii de achitare a salariilor şi pensiilor în regim obligatoriu, de finanţarea instituţiilor bugetare, a instituţiilor de sănătate şi de învăţămînt. Şi, desigur, e vorba de menţinerea ordinii publice şi a tuturor mecanismelor în activitatea statului nostru", a spus el.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?