X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

"Invalidul politic" va fi lipsit de putere – Mark Tkaciuk

14 mar. 2013,, 15:51   Politică
12194 19
Foto: tribuna.md
"Invalidul politic, raţa mută Nicolae Timofti, va fi dat jos de la putere, la fel cum s-a întîmplat cu Vlad Plahotniuc şi Vlad Filat", consideră deputatul PCRM, Mark Tkaciuk.

Potrivit Agenţiei "Infotag", Tkaciuk a declarat acest lucru în timpul acţiunilor de protest organizate în faţa Palatului Republicii şi la Reşedinţa de Stat a preşedintelui. În opinia lui, "anul 2013 va intra în istorie pentru faptul că în ianuarie s-a reuşit demiterea procurorului general Valeriu Zubco, a lui "Plahiş", "Filea", acum este rîndul acestui invalid politic".

Tkaciuk a menţionat că "Alianţa pentru Integrare Europeană nu a realizat nimic bun în cei trei ani de guvernare".

"În tot acest timp, PCRM a luptat cu AIE, iar acum lupta s-a încheiat în favoarea poporului. Demisia Parlamentului! Alegeri Anticipate!", striga Tkaciuk în faţa manifestanţilor.

La rîndul său, deputatul comunist Iurie Muntean a spus că "de acum încolo este anunţată vînătoarea de hoţi, contrabandişti, proxeneţi şi altora care sînt o piedică pentru dezvoltarea ţării".

Deputatul PCRM, Ina Şupac, a atras atenţia asupra faptului că, în 2013, Parlamentul şi-a sporit cheltuielile cu 35 de mil. lei comparativ cu anul 2010. Şi asta în loc să soluţioneze problemele de ordin social sau economic.

"Toate aceste lucruri se întîmplă pe fundalul haosului total din ţară, se închid şcoli, spitale. La ce bun ne trebuie o astfel de guvernare?" s-a întrebat Şupac.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?