Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Reșetnicov: Ridicol, cum mafioții și corupții se așează la discuții

11 mar. 2013,, 12:45   Politică
7539 8
Foto: estiri.ro
Reprezentanții Partidului Comuniștilor califică drept un lucru ridicol faptul că reprezentanții din fosta Alianță pentru Integrare Europeană se așează din nou la masa de negocieri. Asta în condițiile în care anterior s-au acuzat reciproc de corupție și că fac parte din mafie. Despre aceasta a declarat pentru NOI.md deputatul PCRM, Artur Reșetnicov.

“Este un lucru straniu și ridicol faptul că cei care au comis acte de corupție se așează la masă cu cei pe care i-au numit ”mafie”. Demararea acestor negocieri depășește orice măsură”, a spus Artur Reșetnicov.

Întrebat dacă PCRM și-a schimbat poziția și poate este gata să-l voteze pe Filat la funcția de premier, deputatul a menționat că decizia PCRM rămîne neschimbată.

“Nici întîmplător, nici în alte circumstanțe, poziția PCRM nu se va schimba. Noi am avut o poziție constructivă și deschisă ca să scăpăm de haosul care se întîmplă de trei ani la guvernare. Singura soluție în acest caz este organizarea alegerilor anticipate”, a spus Reșetnicov.

Menționăm că Guvernul Filat a fost demis pe 5 martie, după ce PCRM a înaintat în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?