Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Timofti comentează rezultatele întrevederii cu Filat, Lupu și Ghimpu

6 mar. 2013,, 11:56   Politică
6259 3
Foto: noi.md
Președintele țării Nicolae Timofti susține, că nu este persoana, care să cadă pradă unor presiuni. Asta după ce liderul PL, Mihai Ghimpu a declarat că va solicita demisia președintelui, dacă Timofti va accepta demisia unor miniștri. Declarația a fost făcută după întrevederea cu liderii partidelor din fosta AIE, relatează NOI.md. “Observ intenția de a presa președintele. Nu sînt omul care poate fi supus presiunilor. Avînd o practică mare de judecător și pe atunci erau încercări de a presa judecătorul. Am rezistat, nu m-am lăsat intimidat” a spus Timofti.

Totodată, în contextul întrevederii cu liderul PLDM, Vlad Filat, liderul PL, Mihai Ghimpu și liderul PDM, Marian Lupu, președintele a spus, că s-au discutat probleme organizatorice, iar dialogurile între conducătorii celor trei formațiuni politice o să continue. Timofti a spus, că scopul întrevederii nu a fost de a lua unele decizii în legătură cu eventuala activitate a AIE.

“Nu a fost scopul de a lua vreo decizie azi și nu este momentul. Evenimentul a avut loc ieri și a trecut o zi. Fiecare are nevoie se mediteze, să se consulte și să se aprecieze în luarea deciziilor. Nu discutăm aceste probleme. După ce vor lua unele decizii ne vom mai întîlni”, a spus Timofti.

Întîlnirea dintre liderii partidelor din fosta AIE cu președintele țării Nicolae Timofti, a durat mai mult de o oră. Primii au părăsit Reședința de Stat, unde s-a desfășurat întîlnirea, liderul PLDM, Vlad Filat și liderul PDM, Marian Lupu. Peste 20 de minute, a ieșit și liderul PL, Mihai Ghimpu. Nici unul din ei nu a făcut declarații pentru presă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?