Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Cum vrea Ministerul Sănătății să combată fumatul

2 mar. 2013,, 13:01   Societate
4123 2
Foto : ambient-media.ru
Ministerul Sănătății a elaborat o nouă metodă de combatere a fenomenului fumatului în societate – un concurs de grafică pentru copii și tineret . Acesta a demarat ieri, 28 februarie, și se va încheia pe data de 31 martie. Participanții la concurs se pot înscrie atît cu lucrări în acuarelă, creion simplu, creion colorat, peniţă, tuş, guaşă, pastel, cît și în grafică la calculator şi colaj.

Potrivit organizatorilor, scopul concursului este creșterea gradului de sensibilizare privind riscurile fumatului şi expunerea la fumul de tutun pentru formarea în societate a înţelegerii că tutunul distruge sub orice formă şi sub orice mască.
Lucrările prezentate la concurs vor fi examinate de o comisie constituită din artişti plastici. Iar cîștigătorii vor fi premiaţi în cadrul unui eveniment festiv, organizat cu ocazia Zilei Mondiale fără Tutun (31 mai 2013).

Cele mai originale lucrări ale participanţilor vor fi editate într-un catalog color şi vor participa la o expoziţie publică, ce va fi vernisată în Grădina Publică “Ştefan cel Mare şi Sfînt”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?