Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Cernei: CNA prinde ”șoriceii” din Primărie

1 mar. 2013,, 11:18   Politică
3516 1
Foto : moldova.org
Consilierul liberal Oleg Cernei sare în apărarea specialistului principal la Direcția funciară din cadrul Primăriei, Ion Golban, care a fost reținut de ofițerii Anticorupție pentru luare de mită: „Golban nu-i cel mai mare corupt din Primărie”.

„În campania electorală convingem alegătorii să ne voteze, spunînd că vom asigura transparență, corectitudine, profesionalism. CNA prinde ”șoriceii” din Primărie, dar șobolanii care stau aici de pe timpul lui Urechean au acoperirea politică a primarului, a consiliului”, a declarat Cernei.

În cadrul ședinței de azi a Consiliului Municipal Chișinău, Cernei a făcut o interpelare, solicitînd ca, începînd cu săptămîna viitoare, toate direcțiile din cadrul Primăriei să vină cu rapoarte în fața consilierilor.

„Golban nu este cel mai corupt. Mergeți în curtea Primăriei și o să vedeți cu ce mașină vine la serviciu șeful Direcției arhitectură. Din păcate, în doi ani ne ocupăm nu știu de ce, doar că nu de ce trebuie”, a specificat consilierul PL.

Totodată, el a solicitat secretarului CMC, Valeriu Didenco, să pregătească un raport în care să treacă proiectele votate de CMC. ”O să constatăm că situația este șubredă în CMC”, a spus Cernei.

Ieri, ofițerii anticorupție au reținut un funcționar de la Primărie în flagrant cu 500 de euro mită. În urma incidentului, Primăria a anunțat că angajatul va fi eliberat din funcţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?