Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Filat își infiltrează un om într-un minister de-al PL-ului? Vezi detalii

25 feb. 2013,, 11:40   Politică
12358 2
Foto: moldova.org
Azi, Octavian Țîcu, membru al Partidului Liberal, urmează să fie învestit oficial în funcția de ministru al Tineretului și Sportului. În presă se vehiculează că acesta vine cu un nou viceministru, care nu este membru PL.

Este vorba despre profesorul universitar Boris Boguș. Ieri, în cadrul emisiunii „Arena Publika”, difuzată la Publika TV, moderatorul acesteia, Sandu Grecu, a specificat că „una dintre condițiile impuse de către Țîcu în schimbul acceptării funcției era să vină cu viceministrul său”.

Jurnalistul Ivan Goncearuc, invitat în cadrul emisiunii, a declarat că viitorul viceministru al Sporturilor ar fi simpatizant al PLDM. „Din cîte știu eu, Boris Boguș este simpatizant al Partidului Liberal Democrat din Moldova. PLDM își infiltrează un om în ministerul respectiv, de asta prim-ministrul Vlad Filat a și acceptat candidatura lui Țîcu”, a declarat Goncearuc. Mai mult, el crede că condiția ca Țîcu să vină cu viceministrul său ar fi fost impusă de Filat în schimbul acceptării candidaturii lui Țîcu.

La ședința Guvernului din data de 20 februarie, premierul a respins propunerea de a introduce pe ordinea de zi numirea lui Octavian Țîcu în funcția de ministru al Tineretului și Sportului.

Actualmente, viceministru al Tineretului şi Sportului este Octavian Bodişteanu, membru al Partidului Liberal, care asigură interimatul funcției de ministru. Postul a rămas vacant după ce Ion Ceban a demisionat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?