Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Liberal-democratul Vlah l-a felicitat pe liberalul Munteanu cu ocazia zilei de 8 martie

22 feb. 2013,, 11:22   Politică
4850 0
Foto: union.md
Deputații Partidului Comuniștilor au felicitat astăzi toți deputații din Parlament cu ocazia zilei de 23 februarie, în cadrul ședinței Parlamentului. Astfel, unul dintre deputații comuniști a specificat că ziua de mîine este una specială, fiindcă este Ziua Armatei Sovietice, notează NOI.md.

Felicitarea deputaților PCRM nu a rămas fără replica deputatului PL, Valeriu Munteanu.

“Dumneavoastră parca ați căzut din pod. Această Uniune Sovietică nu mai există și nu mai există nici această armată. Să nu mai perturbați activitatea plenului Parlamentului cu această sărbătoare”, s-a revoltat Munteanu.

În acest context, PCRM a venit cu felicitări speciale pentru Valeriu Munteanu.

“Pe această cale, vreau să-l felicit pe domnul Munteanu și pe toți liberalii, care, la fel, au făcut serviciul miliar”, a spus deputatul PCRM, Sergiu Stati.

Și liberal-democrații au ținut să-l felicite pe Valeriu Munteanu. “Bărbații care nu sărbătoresc ziua de 23 februarie trebuie felicitați cu 8 martie”, a spus liberal-democratul Petru Vlah.

Pentru a calma spirile, președintele Parlamentului, Marian Lupu, a menționat că ziua de 8 martie este una sfîntă și nu trebuie să se facă bancuri pe seama ei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?