X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Prioritate maximă pentru descoperirea crimei de la Măgdăcești

21 feb. 2013,, 12:02   Societate
4969 1
Foto : jurnal.md
Cei mai buni specialiști ai Departamentului Poliție al MAI, cei mai buni anchetatori și procurori ai Procuraturii Generale au fost antrenați în descoperirea crimei de la Măgdăcești. Cel puțin așa susține șeful Centrului de presă al MAI, Olga Baciu, care spune că descoperirea acestei crime este prioritară pentru forțele de ordine, relatează NOI.md.

În seara zilei de ieri, soția primarului comunei Sofia, raionul Drochia, și fiul acestora, au fost găsiți morți în casa lor din comuna Măgdăcești, raionul Criuleni. Potrivit poliției, între orele 17.00 și 18.00, victimele, de 42 și, respectiv, 16 ani, ar fi fost așteptate în casă de suspecți, fiind lovite în regiunea capului cu un obiect dur. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 20.40, după ce vecinii au auzit strigăte de copil. Este vorba de cel de-al doilea copil al soților – o fetiță de doar trei ani.

„Deocamdată nu este nimeni reținut. Actualmente se desfășoară acțiuni de urmărire penală pentru a identifica și reține suspecții”, a spus Olga Baciu. Totodată, ea a menționat că fetița, în ochii căreia s-ar fi produs crima, a fost preluată de psihologi.

La locul crimei au fost prezenți numeroși polițiști și procurori, șefi de direcții din cadrul MAI și PG, inclusiv ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, precum şi procurorul general interimar Andrei Pîntea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?