Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

La Chişinău a fost lansat „Ghidul Antreprenorului pe înţelesul tuturor”

16 feb. 2013,, 13:23   Economie
5755 0
Foto: bizwiz.ro
„Ghidul Antreprenorului pe înţelesul tuturor” a fost prezentat la Chișinău pentru toți doritorii de a renunţa la o parte din cheltuielile curente în favoarea unei afaceri proprii care să genereze beneficii materiale pe termen lung. Ghidul a fost structurat pe principiul întrebări-răspunsuri, oferind prezentarea schematică şi grafică a informaţiei, care poate fi uşor aplicată de cei care vor să investească în afaceri, dar cărora le lipsesc cunoştinţele necesare, relatează NOI.md.

„Ghidul Antreprenorului pe înţelesul tuturor” a fost elaborat în cadrul proiectului „Remitenţele Dezvoltă Comunităţile din Moldova”, implementat cu suportul financiar al Uniunii Europene. Proiectul este implementat în raioanele Orhei, Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti în perioada aprilie 2011 – iunie 2013 și are drept scop corelarea fenomenului migraţiei şi dezvoltarea comunităţilor din Republica Moldova.

Varianta electronică a ghidului este disponibilă aici şi pe site-ul oficial al proiectului www.migranti.md. Varianta tipărită a ghidului are anexat un CD cu legislaţia în vigoare şi mostre de acte utile în administrarea şi gestionarea afacerii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?