Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Un cuplu familial din Chișinău întreprinde o călătorie extremă cu automobilul

14 feb. 2013,, 17:28   Societate
6389 4
Foto: noi.md
O călătorie de iarnă s-a decis să întreprindă cuplul familial Anatol și Lorena Surugiu. Călătoria cuplului va dura trei săptămîni. Soțul și soția au de gînd să străbată aproximativ 35 mii kilometri.

"Vom pleca de la Chișinău spre Murmansk, apoi din Murmansk la Vladivostok, iar din Vladivostok prin Kazahstan vom reveni la Chişinău. Vom avea de parcurs circa 35.000 km. Întreaga cursă va avea loc pe drumuri nepracticabile, aşa încît vom avea parte de suficiente situaţii extreme", a menţionat pentru pentru NOI.md Anatol.

Potrivit lui Anatol, aceasta esteprima lor călătorie la o distanță atît de mare, pe care o întreprinde împreună cu soţia. "Pentru mine, călătoria este elixirul tinereții", a spus dînsul.

Anatol a menţionat că pregătirea pentru expediție a durat aproximativ șase luni. "Timp de jumătate de an am studiat specificul maşinii pentru a putea trece cu ușurință porţiunile dificile de drum", a adăugat tînărul.

Cîţi bani va cheltui perechea pentru călătorie nu se ştie, însă Anatoli spune că suma este mare, pentru că pe parcursul traseului va fi nevoit nu numai să se alimenteze în mod regulat, ci și să schimbe roţile. "Nu vreau să abordăm problema financiară, pentru că nu este deloc importantă. Da, au fost investiţi o mulțime de bani, dar acest lucru merită", a subliniat el.

Cuplul visează să săvîrşească în viitorul apropiat o călătorie în jurul lumii.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?