X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Plahotniuc comentează declarațiile lui Filat: Nu sînt demne de un premier

14 feb. 2013,, 11:46   Politică
5571 1
Foto: blogspot.com
Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, a calificat drept un joc jalnic acuzațiile aduse la adresa sa de către prim-ministrul Vladimir Filat. Asta după ce Filat l-a acuzat că a stat în spatele mai multor instituții de drept, care intentează dosare penale la comanda lui.

După ședința Biroului permanent al Parlamentului, Plahotniuc a spus că PDM nu s-a ghidat de speculațiile la adresa lui Filat, cînd au convenit să semneze acordul AIE.

“Aceste declarații nu sînt demne de un prim-ministru. Dacă ne-am fi ghidat de speculații, nu ar fi trebuit niciodată să face alianță cu acest partid. Nu ar fi trebuit niciodată să-l votăm prim-ministru. Am votata pentru constituirea AIE împreună cu aceste partide și l-am votata pe Filat în calitate de prim - ministru, așa cum el m-a votat prim-vicepreședinte” a spus Plahotniuc.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, declarat că în Republica Moldova a demarat o campanie de sacrificare a interesului statului în numele interesului unei singure persoane, care și-a cumpărat un loc politic și vrea să cumpere o țară întreagă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?