Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Socialiștii cer demisia lui Negruța, Șalaru și Buliga

6 feb. 2013,, 14:03   Politică
3164 2
Foto : noi.md
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova solicită demisia miniștrilor Finanțelor, Transporturilor și Muncii. Potrivit socialiștilor, situația în cele trei ministere este una dezastruoasă, iar responsabili de aceasta se fac nimeni alții decît Veaceslav Negruța, Anatol Șalaru și Valentina Buliga. Cu toate acestea, spun socialiștii, asta nu înseamnă că situația altor ministere este mai bună, relatează NOI.md.

Potrivit socialiștilor, situația în Republica Moldova este gravă la toate capitolele, dar cele mai grave se atestă în domeniile bugetar-fiscal, asistență socială, transporturi și infrastructura drumurilor. „Anume pe aceste trei sectoare vom merge cu mai multe acțiuni pentru a ne atinge scopurile, inclusiv inițiative legislative și acțiuni de protest”, a spus liderul socialist Igor Dodon.

Pentru de reabilita situația în cele trei domenii, pe lîngă demisia celor trei deputați, socialiștii au solicitat revizuirea conceptuală a politicii fiscale, „discriminatorii”, revenirea la compensațiile nominative, dar și adoptarea unui proiect de lege care să stipuleze „termenul de garanție” la repararea drumurilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?