Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

La Chișinău, a căzut din mers roata unui troleibuz

4 feb. 2013,, 11:59   Societate
5885 2
Foto: actualitati.md
Șoferul troleibuzului, care pe data de 29 ianuarie a fost implicat într-un accident rutier, a fost demis. Anunțul a fost făcut astăzi la ședința operativă a Primăriei Chișinău de către șeful Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci.

Acesta spune că a fost creată o comisie internă care a stabilit că șoferul se face vinovat de accident, pentru că nu a respectat distanța.

În ceea ce privește al doilea accident, care a avut loc pe data de 2 februarie, Morgoci spune că ancheta încă nu a fost încheiată.

Pe de altă parte, șeful poliției municipale, Silviu Mușuc, spune altceva. „Ancheta a demonstrat că în primul caz a refuzat sistema de frînă, în al doilea caz, doamna care conducea a recunoscut că troleibuzul nu era pregătit de ieșire pe linie”, a spus Mușuc. De asemenea, el a specificat că și mecanicul care verifică starea tehnică a troleibuzelor trebuie să poarte responsabilitate.

„Dacă se demonstrează că nu a verificat troleibuzul înainte ca acesta să iasă pe linie, va fi întocmit un proces verbal și amendat cu 2000 de lei”, a conchis Mușuc.

Potrivit lui Morgoci, troleibuzul căruia i-a căzut roata în timpul deplasării are o vechime de circa 22 de ani. În urma accidentelor respective, două persoane au fost traumatizate. Chirtoacă a cerut ca victimele să primească despăgubiri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?