X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Şеful unei filiale bancare de la Bălţi a fost răpit

26 ian. 2013,, 10:00   Societate
3867 0
Foto : wallnews.md
Şeful filialei unei bănci comerciale din or. Bălţi, responsabil de funcţionarea reţelei de ATM-uri orăşeneşti, a fost răpit. Managerul în vîrstă de 33 de ani a fost ţinut în captivitate de către infractori ceva mai mult de 24 de ore, după care răpitorii au fost arestaţi de poliţiştii locali.

Agenţia "INFOTAG" transmite cu referire la serviciul de presă al MAI că răpirea a avut ca motiv activitatea profesională a bancherului. Acesta a fost răpit în stradă, seara după serviciu, în timp ce urca în automobil împreună cu un coleg. Colaboratorul responsabilului a fost bătut, iar ultimul a fost dus cu forţa într-un apartament de la periferia urbei unde criminalii, ameninţîndu-l cu violenţa, i-au cerut să le divulge codurile de acces ale ATM-urilor, altă informaţie confidenţială. Ca să fie mai convingători, răufăcătorii i-au arătat victimei fotografii de ale lui împreună cu familia sa, ameninţîndu-i şi rudele.

După arestul criminalilor şi eliberarea bancherului, poliţia a constatat că autori ai atacului sînt doi fraţi cu vîrste cuprinse între 22 şi 25 de ani, care au hotărît astfel să cîştige bani. Conform articolului 164 din Codul Penal "Răpirea persoanei" - cei doi riscă de la 4 pînă la 10 ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?