X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Concurs încheiat la CNA: pentru două funcții de director regional candidează nouă persoane

25 ian. 2013,, 15:02   Societate
4429 0
Foto: realitatea.net
Perioada de depunere a dosarelor pentru ocuparea funcţiilor vacante de şef al direcţiilor teritoriale Nord şi Sud ale Centrului Naţional Anticorupţie s-a încheiat astăzi. Pentru ocuparea funcției de șef al Direcției Generale Teritoriale Nord concurează patru candidați, în timp ce pentru aceiași funcție la DGT Sud – cinci persoane. Comisia de concurs se va întruni săptămîna viitoare pentru a examina dacă pretendenţii corespund criteriilor de angajare, relatează NOI.md.

Pentru funcţia de şef al DGT Nord şi-au depus dosarele Iurie Vlas, care a ocupat această funcție și pînă la reformarea CCCEC, vice-directorul instituției, Marian Brînza, un șef de direcție în cadrul CNA, Ghenadie Tanas, precum și un șef de secție CNA, Marian Andronic.

La sud, pentru funcția de șef al DGT candidează directorul instituției teritoriale, Silviu Tănase, fostul comisar de Cahul, Dumitru Ciochina, doi șefi de secție în cadrul CNA, Gheorghe Scoropat și Ştefan Tulbure, precum și un șef de secție în cadrul DGT Sud, Veaceslav Aftenii.

CNA a finalizat perioada de evaluare a angajaţilor CCCEC, demarată în noiembrie 2012, reangajînd în diferite funcții 336 de persoane din 509 foști angajați ai Centrului. Toţi angajaţii CNA urmează să fie supuşi testării cu poligraful.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?