X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Un polițist din Cahul riscă închisoare pentru maltratarea unui angajat la o benzinărie

25 ian. 2013,, 09:00   Societate
3419 0
Foto : pinteractiv.ro
Ofiţerul operativ de sector al postului de poliţie Slobozia Mare al Comisariatului de Poliţie Cahul este învinuit de procurorii din Cahul de maltratarea unui angajat la o benzinărie. Acesta este cercetat penal pentru depășirea atribuțiilor de serviciu cu aplicarea violenței și riscă destituirea din funcție, relatează NOI.md.

Cazul a avut loc în luna iulie 2012, cînd, aflîndu-se pe teritoriul staţiei PECO, polițistul ar fi fost rugat să nu oprească automobilul la intrarea în benzinărie. Sectoristul însă l-a luat la pumni pe lucrătorul benzinăriei, iar în urma aplicării mai multor lovituri, victima a fost transportată şi internată la spital. Examinarea medico-legală a stabilit că victima a suferit multiple leziuni corporale, fracturi ale coastelor şi oaselor nazale.

În legătură cu aceasta, Procuratura raionului Cahul a înaintat un demers Ministrului Afacerilor Interne, prin care a solicitat suspendarea activităţii învinuitului din organele afacerilor interne pînă la pronunţarea sentinţei definitive pe acest caz.

Procurorii au finalizat urmărirea penală, iar recent au expediat cauza penală în instanţa de judecată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?