X 
Eurovision stiri: 522
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Ghimpu cere ajutorul lui Timofti și dezvăluie secretele din AIE

24 ian. 2013,, 10:14   Politică
14427 3
Foto : noi.md
Liderul PL, Mihai Ghimpu, solicită președintelui țării, Nicolae Timofti, să se implice în rezolvarea conflictului politic din cadrul AIE. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la M1. Liderul PL consideră că este de datoria lui Timofti să ia inițiativa, deoarece pentru asta a fost ales în funcția de președinte al țării.

„Rog preşedintele să se implice în soluţionarea acestui conflict, deoarece pentru aceasta l-am ales”, a declarat Ghimpu.

De asemenea, liberalul a destăinuit că funcţia care i-a revenit lui Vlad Plahotniuc trebuia să aparţină Partidului Liberal. Potrivit lui, Filat și Plahotniuc au ajuns la o înțelegere pentru funcția de prim-vicepreședinte al Parlamentului. Acesta a explicat că după dezbateri lungi în consiliul Alianţei, Vlad Filat și Vlad Plahotniuc au decis fără el şi au pus funcţia la vot în Parlament.

“În Parlament cînd am ajuns, s-a pus la vot. Și eu aud: se pune la vot nu candidatura de vicepreședinte, dar de prim-vicepreședinte. Și nici n-am reușit să deschid gura, că s-a și votat. Ce trebuia să mai spun? Am votat pentru binele Alianței și pentru binele omului”, a specificat Ghimpu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?