X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Un deputat cere demiterea lui Plahotniuc: să-l tragem la răspundere

21 ian. 2013,, 12:24   Politică
8364 1
Foto: moldnews.md
Deputatul PLDM, Ion Butmalai, îndeamnă legiuitorii să voteze pentru demiterea prim-vicepreședintelui Parlamentului, Vladimir Plahotniuc. Într-un apel făcut la adresa deputaților(?), Butmalai a spus că “nu mai avem instituții și organe ale statului – toate îl deservesc pe Plahotniuc în dezmățul organizat de banda acestuia!”

”Ce credeți să le spuneți alegatorilor? Că nu sîntem complici ai mafiei lui Plahotniuc, chiar și atunci cînd ne opunem demisiei lui și îl apărăm de la tragerea acestuia la răspundere? Asta nu mai merge! Prin asta ne facem părtași la fărădelegile acestuia din ultimii ani. Vă îndemn pe toți, indiferent de coloratura politică, să susținem demiterea lui Plahotniuc din funcție și ridicarea imunității acestui tip pentru a permite unei anchete obiective să stabilească gradul de vinovăție a acestuia!”, a spus Butmalai.

Anterior, Parlamentul a supus votului o inițiativă venită din partea PCRM, privind demiterea prim-vicespicherului Parlamentului, încercare care s-a soldat cu eșec. Azi, PCRM a anunțat că va solicita din nou demiterea lui Plahotniuc.

Prim-vicepreședintele Parlamentului nu a comentat, deocamdată, acuzațiile la adresa sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?