Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Incident cu focuri de arme la Penitenciarul Pruncul

15 ian. 2013,, 15:20   Societate
6518 0
Foto: aradon.ro
Santinela de post a Penitenciarului 9, Pruncul, a fost nevoită să tragă trei focuri de avertizare pentru a opri un grup de șase deținuți ieșiți în miez de noapte în curtea penitenciarului. Incidentul a avut loc în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, după ce cîteva persoane civile au aruncat nişte obiecte peste edificiile de pază a penitenciarului, relatează NOI.md.

Cei șase deţinuţi au fost observați în timp ce se îndreptau spre locul unde fusese aruncate obiectele interzise, iar doi dintre ei au încercat să urce gardul principal al penitenciarului. Fiind somaţi verbal de către santinelă, aceștia au cedat doar după trei focuri trase în aer cu arma din dotare.

Ofițerul de serviciu împreună cu echipa de supraveghetori, sosiți la auzirea focurilor, au observat deţinuţii întorcîndu-se spre blocul locativ, intrînd prin fereastra deschisă. Totodată, în urma examinării locului cu pricina, colaboratorii Comisariatului de Poliţie a sectorului Buiucani au depistat şi ridicat opt sticle de alcool cu volumul de 1,5 litri fiecare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?