Eurovision stiri: 523
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4012

Procurorii vor verifica legalitatea colectării unor sume la grădiniţa din Dobrogea

11 ian. 2013,, 12:18   Societate
3426 0
Foto : tv7.md
Procuratura sectorului Botanica s-au autosesizat şi a dispus efectuarea investigaţiilor pe cazul colectării unor taxe suplimentare la grădiniţa nr.214 din comuna Dobrogea, oraşul Sîngera, municipiul Chişinău. Procurorii s-au autosesizat pe marginea cazului după ce mama a trei copii s-a plîns presei că directoarea instituţiei nu o mai primeşte, pentru că a refuzat să plătească anumite sume, comunică NOI.md.

Larisa Taşca, mamă a trei copii, doi dintre care pînă acum două săptămîni frecventau grădiniţa, a declarat că directoarea instituţiei i-a interzis să-şi mai aducă copiii, deoarece n-a plătit pentru reparaţie şi alte necesităţi ale copiilor. Solicitată de presă, directoarea grădiniţei însă a negat categoric informaţia. Acum, procurorii vor stabili legalitatea acţiunilor administraţiei grădiniţei şi vor decide asupra începerii sau neînceperii urmăririi penale pe acest caz.

Totodată, procurorii solicită persoanelor care dispun de informaţii utile pentru efectuarea investigaţiilor să se adreseze la Procuratura sectorului Botanica al capitalei sau la numărul de telefon 022-77-78-78 pentru a le relata.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?