X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Vocea lui Putin de Anul Nou a alarmat rușii

3 ian. 2013,, 13:00   Externe
28600 10
Foto: ziarelive.ro
Adresarea către popor de Anul Nou a lui Vladimir Putin a provocat o furtună de dezbateri pe Internet: președintele, conform opiniei mai multor utilizatori, "vorbeşte cu o voce străină"

"Doar mie mi s-a părut ieri, că Putin avea o voce cam ciudată?" ‒ scrie un utilizator Twitter @ brianzenkeli. "Nici timbrul vocii, nici însăşi tonalitatea, nu semănă, în general, cu a lui Putin. Ori e vorba de alt echipament, ori e o clonă", ‒ repetă ca un ecou @ Chee_POK.

Blogger-ii glumesc: "Se spune că regele nu e cel adevărat!". Mulţi îşi amintesc de zvonurile cu problemele de sănătate, pe care le are președintele de la începutul lunii octombrie și care sînt în mod constant contrazise atît de Domnia sa, cît și de către serviciul său de presă.

Cu toate acestea, scrie NEWSru.com, printre comentarii se află şi o versiune destul de plauzibilă: persoanele cu "auz profesional", au simţit că anul acesta coloana sonoră a felicitării din anumite motive a fost înregistrată separat și a fost suprapusă imaginilor video. Sunetul a fost prelucrat, din această cauză, a ieşit neobișnuit, mai profund și în plus fără să se potrivească deloc cu imaginea de pe fundal a "străzii".

"Este pentru prima oară, de cînd îmi amintesc, ca discursul adresării să fie sonorizat sincron separat. Putin are încă puţină experienţă în a se sonoriza pe sine însuşi, aşa încît pe alocuri sincronizarea nu e perfectă. Regizorul de sunete a reuşit să confere vocii mai mult "metal", a reglat basurile ‒de aici, senzaţia unei voci străine", ‒ scrie politicianul de la Petersburg, Chiril Strahov.

Trebuie să menţionăm, că într-adevăr a fost remarcat din prima faptul, că președintele, s-ar fi poticnit un pic la fraza "Dragi prieteni! Petrecem în istorie anul două mii d…oi..sprezece". Este posibil ca aceasta să nu fie o bîlbă, ci o lipire tehnică.

Deși, există şi alte versiuni: muzicianul și regizorul de sunete ‒ Alexei Vişnea, consideră că președintele este doar răcit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?