X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Dan Balan îşi doreşte să devină producător

2 ian. 2013,, 17:29   Showbiz
7621 4
Foto: allfun.md
Interpretul moldovean Dan Balan a mărturisit, că-şi doreşte în viaţă nu numai să fie cîntăreţ, să iasă în scenă, dînsul visează să devină producător. Pe viitor artistul vrea să-şi creeze propria companie de producţie pentru a promova tinerele talente. "Mă văd producer pe viitor. Este o profesie extrem de interesantă pentru mine. Vreau să promovez artiști talentați, să realizez diverse proiecte muzicale. Sînt sigur, că în calitate de producător mă voi manifesta mult mai plenar, decît în cea de cîntăreț, "- a declarat artistul într-un interviu pentru un canal de televiziune din Ucraina.

Balan susţine, că obiectivul principal al centrului său de producție nu va fi acelea de a face bani, ci de a oferi ajutor tinerilor muzicieni.

Cîntăreţul nu a specificat, cînd, anume, intenționează să părăsească scena şi să-şi înceapă activitatea de producător.

Trebuie să remarcăm faptul, că Dan Balan este unul dintre cei mai de succes cîntăreți din Rusia. În acest an, artistul a fost distins cu premiul "Zolotoi grammofon" pentru piesa "Lişi do utra". Interpretul a primit la fel titlurile de cel mai elegant şi mai sexy interpret din Rusia. De asemenea, în 2012, Dan a lansat cîteva hit-uri şi un nou album. Cîntăreţul se află permanent în turnee prin întreaga lume.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?