Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4020

REŢETA ZILEI: Plăcinte cu vișine

15 ian. 2022,, 18:30   Externe
5279 0

Mod de preparare:

Aluatul se pregăteşte ca în reţeta „Aluat pentru plăcinte și învîrtite”. Umplutura se pune pe foaia de aluat grămăjoare nu prea mari, foaia se taie pă-trăţele, colţurile pătrăţelelor se ung cu ou, se unesc în centru, se lipesc şi se apasă uşor. Plăcintele se pun cu cusătura în jos în tăvi unse cu ulei şi se ung cu ou bătut. Se coc la temperatura de 230-240 °C

Prepararea umpluturii: Vișinele curăţate de sâmburi, se presară cu zahăr şi se amestecă.

Ingrediente:


Pentru aluat: vezi reţeta „Aluat pentru plăcinte și învîrtite”.

Pentru umplutură:
• 3 pahare vişine curăţate de sâmburi,
• 2 linguri zahăr.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?