Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Cum congelezi corect legumele

1 iul. 2019,, 03:28   Externe
3799 0

După ce vei spăla și vei tăia legumele, pune-le într-un pachet.

Acolo vei pune un pai cu ajutorul căruia vei trage aerul din interiorul pungilor. Astfel vei economisi mai mult spațiu în congelator.

Mai jos vei găsi și alte trucuri eficiente care te ajută în bucătărie. Iată despre ce este vorba:

1. Pentru ca brînza și cașcavalul să se mențină prospete cît mai mult timp, este bine să păstrezi ambalajul lor. Taie o bucată din ambalaj, cu tot cu produs. După care, folosește restul ambalajului pentru a împacheta brînza sau cașcavalul.

2. Poți separa gălbenușurile cu ajutorul unei sticle. Ai nevoie de o sticlă de jumătate de litru. Pune gura sticlei deasupra gălbenușului. După aceea apasă ușor, astfel încît acesta să intre în sticlă. Și asa se vor separa gălbenușurile de albuș.


3. Pentru a topi untul, poți folosi un truc simplu și eficient. Tot ce trebuie să faci este să fierbi puțină apă. După aceea o vei pune într-o cană. Cînd cana se încălzește, varsă apa. Pune cana caldă deasupra recipientului în care ai pus untul și las-o cîteva secunde pînă cînd acesta se va topi.

4. Poți stoarce ușor o lămîie. Înainte de toate, pune lămîia pe un tocător de lemn. Rulez-o de cîteva ori. Apoi taie fructul pe jumătate. După aceea poți stoarce fiecare jumătate a lămîii.

5. Nu este obligatoriu să folosești un cuțit pentru a curăța morcovii. Ai putea folosi un burete din sîrmă. Aceasta trebuie să fie fină, din inox. Tot ce trebuie să faci este să freci morcovii cu acel burete, sub un jet de apă. Astfel se vor curăța mai ușor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?