X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Alimentele pe care n-ar trebui să le mănînci niciodată la restaurant

8 iul. 2019,, 03:30   Externe
7027 0

sînt multe alimente care-ți pot afecta sănătatea dacă le consumi la restaurant, dar două dintre ele sînt mai periculoase.

Gustările din partea casei - alunele sau covrigeii din bolurile aflate pe mese sînt principalele alimente care trebuie evitate. Dacă mănînci din ei ele este ca și cum ai mînca din mîna unui străin. Produsele au fost atinse de mîinile altor clienți și nu poți fi siguri că toți s-au spălat înainte. În plus, există riscul să se fi umplut și de praf, căci de cele mai multe ori bolurile nu sînt acoperite.

Sosurile preparate în restaurant - ai putea crede că sînt mai sănătoase decît cele ambalate, dar nu e întotdeauna așa. Unele localuri comandă mai multe alimente decît au nevoie, iar la finalul zilei surplusul este preparat sub formă de diverse sosuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?