X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Moldova și Azerbaidjan vor extinde cooperarea economică

18 mai. 2023,, 20:30   Economie
2360 0

Moldova și Azerbaidjan intenționează să extindă cooperarea economică între țări și au conturat noi direcții pentru dezvoltarea acestor legături.

În special, despre acest lucru s-a discutat în cadrul unei întîlniri organizate de Viceprim-ministrul, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării din Moldova, Dumitru Alaiba, și Viceprim-ministru Economiei din Azerbaidjan, Elnur Aliyev, în cadrul celei de-a 32-a reuniuni anuale a Consiliului guvernatorilor Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, care a avut loc la Samarkand (Uzbekistan).

Potrivit Ministerului Economiei din Azerbaidjan, în cadrul întrevederii a fost remarcată importanța relațiilor dintre Republica Moldova și Azerbaidjan și potențialul de consolidare a parteneriatului economic.

A fost subliniat faptul că există mari oportunități de extindere a cooperării în domeniile investițiilor, comerțului, energiei și în alte domenii.

Părțile au discutat despre dezvoltarea relațiilor economice bilaterale, creșterea cifrei de afaceri comerciale și noi domenii de activitate comună.

1
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?