X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Agenția de Investiții are un nou director

14 noi. 2023,, 17:17   Economie
3645 1

Natalia Bejan este noul director al Agenției de Investiții. Despre aceasta a anunțat vicepremierul Dumitru Alaiba, ministru al dezvoltării economice și digitalizării.

Natalia Bejan care a fost pînă acum directoare executivă la Startup Moldova a promovat concursul pentru această funcție, transmite jurnal.

„Republica Moldova are mare nevoie de investiții. Asta este o mare parte a soluției pentru a readuce economia noastră pe creștere sustenabilă, cu locuri de muncă bine plătite, cu inovații și oportunități pentru afaceri. O să facem echipă și o să muncim împreună pentru a atinge acest scop. Mă bucur să văd că tot mai mulți oameni ies din zona lor de confort, lasă joburi bine plătite, revin din diaspora, și se pun pe treabă, muncesc cot la cot”,a comentat Dumitru Alaiba.

Noua șefă a Agenției de Investiții are experiență internațională, a lucrat ani buni în sectorul privat în Cehia și în China. A absolvit ASEM, după care a făcut masterat în Economie de la Charles University din Praga și studii de perfecționare de la Stanford.

0
0
0
0
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?