X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Boris Gîlcă și-a anunțat demisia

18 aug. 2023,, 19:46   Capitala
3444 0

Șeful Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, Boris Gîlcă, și-a anunțat în rețelele sociale demisia.

"Astăzi îmi anunț public demisia mea! Am solicitat repetat și insistent Primarului General acceptarea demisiei mele. La mizeriile care s-au fîcut și care chiar acum le planifică acuș-acuș unii, consider că este cel mai corect pas {...}", a scris Gîlcă, notează Noi.md.

Acesta a venit cu mulțumiri echipei primăriei capitalei pentru cooperare.

"Rămîn mîndru de echipa mea de la Direcția Generală Asistență Medicală și Socială, de colegii mei deosebiți din comunitatea medicală și din asistența socială! {...}", a mai menționat Boris Gîlcă.

Amintim că în luna mai oamenii legii au descins cu percheziții în mai multe locații, în urma cărora doi angajați ai Direcției Generale Asistență Medicală și Socială, inclusiv Boris Gîlcă, au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia, dar și alte persoane publice, sunt învinuiți de delapidarea bunurilor în proporții considerabile, achiziționate din fonduri externe pentru refugiații ucraineni.


Mai tîrziu, Boris Gîlcă a fost eliberat, dar are interdicție de a părăsi orașul Chișinău.

4
2
1
3
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?