X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Dublă apreciere pentru FinComBank din partea Visa ©

23 feb. 2023,, 11:57   Business
2955 0

FinComBank numără acum în palmares încă două premii importante. În cadrul evenimentului „Visa Date. Celebrate Yourself”, Banca a obținut distincțiile „Full launch of P2P by Phone with Visa în cadrul Best UX for Visa Direct și Successful migration în cadrul New Journey with Visa.

Ne bucură mult aprecierea efortului întregii echipe. Suntem profund recunoscători partenerului nostru Visa pentru susținerea oferită în realizarea ideilor şi abordărilor inovatoare în banking”, a menționat Elena Stovbun, Directorul Departamentului Dezvoltării Businessului, FinComBank.

Mulțumită tehnologiei Visa și a centrului de procesare, FinComBank a lansat cu succes serviciul „P2P by Phone”, care permite realizarea transferurilor de bani folosind doar numărul de telefon al destinatarului. FinComBank se numără printre primele bănci din Republica Moldova care a oferit clienților săi serviciul „P2P by Phone” pentru transferuri naționale şi internaționale. De asemenea, este prima bancă care a lansat această opțiune în aplicația mobilă.

Succesul dat și aprecierea din partea unei companii internaționale de plăți ne motivează și mai mult. Aceste distincții subliniază că rezultatele nu se lasă așteptate atâta timp cât dăm dovadă de o echipa unită, care zi de zi muncește asupra unui scop comun, și avem alături un partener de încredere ca Visa, căruia îi aducem sincere mulțumiri.

FinComBank - într-un pas cu digitalizarea și noile tehnologii alături de Visa!

2
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?