Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Apariție rafinată a soției lui Rafael Nadal

25 apr. 00:30   Sport
3810 0

Maria Francisca Perello, soția lui Rafael Nadal, o apariție mai mult decît discretă de-a lungul timpului cu toată popularitatea partenerului său, a fost invitată recent pe scenă la Gala Premiilor Laureus.

Luni-seara, la Madrid, a avut loc decernarea Premiilor Laureus, în care au fost recompensați cu diverse distincții sportivii cu cele mai mari performanțe realizate în 2023.

Pe durata serii, au fost oferite premii speciale și pentru contribuțiile desfășurate în sfera umanitară, distincția „Sport for Good Award fiindu-i” acordată Fundației Rafa Nadal, care se focusează pe integrarea și incluziunea socială a copiilor defavorizați din Spania și India, notează Noi.md cu referire la hotnews.ro.

Directorul fundației din Manacor este nimeni alta decît Maria Perello, soția marelui campion spaniol, aceasta fiind invitată pe scenă pentru a-i fi înmînată distincția.

Soția tenismnaului a avut o prezență elegantă, purtînd o rochie lungă cu paiete. Cu un machiaj discret și o coafură lejeră, Maria Perello a strălucit de-a dreptul la brațul soțului său.

8
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?