X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Anunț important pentru pasagerii Aeroportului Chișinău

25 apr. 11:22   Societate
4591 0

Aeroportul Internațional Chișinău, Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova și Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova îndeamnă pasagerii să ajungă la aerogară cu cel puțin 3 ore înainte de zbor pentru a se asigura că reușesc să parcurgă toate procedurile necesare înainte de călătorie.

După cum se menționează în mesajul aeroportului din capitală, datorită trecerii Aeroportului Chișinău la programul de vară, care este unul aglomerat, și pentru a evita formarea cozilor și întârzierile, pasagerii sînt rugați să respecte timpul minim de prezentare la rută.

De asemenea, se menționează faptul că procedurile de control la frontieră și înregistrare a pasagerilor au fost revizuite pentru a asigura o securitate sporită, ceea ce poate duce la anumite întârzieri. Aceste măsuri sînt esențiale pentru siguranța pasagerilor și a personalului aeroportuar.

”Vă recomandăm să obțineți informații actualizate direct de la sursele oficiale și să călătoriți responsabil”, se spune în comunicatul Aeroportului Chișinău.

11
2
0
4
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?