Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Recean, undă verde pentru Musteață: nu vă lăsați intimidat de cei care au hărțuit agenții economici

24 apr. 15:03   Politică
2846 1

În cadrul ședinței Guvernului de astăzi, 24 aprilie, premierul Dorin Recean a făcut apel la Radu Musteață, șeful Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), să avanseze în eforturile de restructurare și de curățare a instituției.

Această declarație vine în urma unui scandal în care foști angajați ai ANSA au criticat măsurile de reformă implementate de Musteață, anunță Noi.md.

În acest context, Recean a îndemnat conducerea ANSA să continue cu ardoare reformele structurale necesare pentru a asigura un mediu de afaceri mai curat și mai transparent.

"Am să solicit lui Radu Musteață să curețe instituția, indiferent de insinuări, și să continue reformele și curățenia ei; să nu se lase intimidat de ieșirile publice ale celor care au stat în ANSA și au hărțuit agenții economici", a spus Recean în cadrul ședinței guvernului.

Noi.md amintește că foști angajați ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au venit cu acuzații grave în adresa actualului șef ANSA, Radu Musteață, despre care spun că i-ar fi eliberat din funcții de conducere abuziv. Potrivit lor, directorul ANSA „practică un management abuziv și ilegal și favorizează unii agenți economici pentru a crea o situație de monopol în țară”.


Ulterior, ANSA a respins acuzațiile „regizate” în adresa Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) și a conducerii autorității.

"Ne pare rău să constatăm că persoanele date fac jocul politic al unor „cetățeni” din culise, care au drept scop denigrarea imaginii instituției și dezinformarea opiniei publice", a menționat sursa.

4
1
0
2
33

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?