X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Americanii au desemnat Geely drept compania chineză producătoare a celor mai sigure mașini ©

3 ian. 16:02   Ştiri Auto
5913 0

Nu este un secret că, în ultimii ani, producătorii chinezi de automobile și-au dezvoltat în mod activ afacerile nu numai acasă, acoperind treptat și piețele de export cu mașini. Întrebarea despre care dintre ele sînt considerate cele mai sigure a primit răspuns în Statele Unite, unde expansiunea mărcilor de mașini "celeste" este abia la început.

Pe un site web popular numit "StrawPoll" a fost organizat un sondaj în care vizitatorii locali au fost rugați să voteze pentru cele mai fără probleme mărci de mașini din China.

Sondajul a fost cîștigat în proporție covîrșitoare de Geely, pe care autorii sondajului l-au descris ca fiind un brand cu o reputație ridicată pentru istoricul său excelent în materie de siguranță, design inovator și tehnologie avansată.

BYD, care produce numai mașini hibride și electrice, s-a clasat o linie mai jos, cu un sfert de voturi în urmă, iar Changan a completat topul primelor trei, pierzînd încă o jumătate de puncte pentru locul al doilea.

Pe locul patru în sondaj se află un sub-brand al Geely Auto și Volvo Cars numit Lynk & Co, poziția a cincea a fost ocupată de Dongfeng, a șasea de Haval, a șaptea de JAC și a opta de Brilliance.

Pe locul nouă în topul celor mai de încredere mărci chineze a intrat FAW, în timp ce locul zece a fost păstrat de marca SAIC.

7
3
4
2
3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?