X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Real Madrid și-a ales portarul pentru sezonul viitor

16 feb. 13:15   Sport
3878 0

Andriy Lunin (25 de ani) a apărat poarta lui Real Madrid în meciul contra lui RB Leipzig, scor 1-0, din optimile de finală ale UEFA Champions League. Goalkeeper-ul a avut nouă parade salvatoare în acest meci și nu a primit niciun gol. În acest context, Real Madrid s-ar fi decis pe ce portar se va baza în sezonul următor.

În urma evoluțiilor bune din ultimele meciuri, conducerea de pe Santiago Bernabeu ar vrea să îi ofere lui Lunin o prelungire a contractului, iar portarul pare să fie dispus să rămînă, după ce în vara lui 2023 a vrut să părăsească Madridul.

”Viitorul lui Lunin este pe cale să capete o schimbare la 180 de grade. Ucraineanul nu a acceptat transferul de urgență al lui Kepa, din august, după accidentarea lui Courtois și se gîndea să meargă la un club unde poate să joace.

Șase luni mai tîrziu, situația lui Lunin este diferită”, a relatat AS.com despre Andriy Lunin, notează Noi.md cu referire la digisport.ro.

Carlo Ancelotti a lăudat evoluţia portarului Andriy Lunin din meciul cu RB Leipzig. Antrenorul italian a subliniat că portarul ucrainean are multă încredere în el în acest moment și că s-a descurcat foarte bine în situțiile importante.


3
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?