Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

McGregor s-a adresat fanilor și lui Poirier

12 iul. 2021,, 10:15   Sport
2416 0

Luptătorul irlandez de arte marțiale mixte (MMA), Conor McGregor, s-a adresat fanilor după ce a pierdut în fața americanului Dustin Poirier. Postarea este disponibilă pe contul de Twitter al sportivului.

Irlandezul de 32 de ani a confirmat că a avut o intervenție chirurgicală la picior. El a mulțumit fanilor care s-au adunat pe arena din Las Vegas pentru lupta sa la Campionatul Absolute Fighting (UFC).

"O primă rundă minunată. Mi-aș dori s-o petrec și pe a doua, dar soarta a vrut altfel. Acesta lucru face parte din artele marțiale. Dustin, poți sărbători această victorie falsă cît vrei. Dar, în realitate, nu ai făcut nimic și a doua rundă ar fi arătat acest lucru", a spus McGregor.

Pe 11 iulie, la turneul UFC 264, McGregor nu a putut continua lupta cu Poirier din cauza faptului că și-a fracturat glezna. Doctorul a fost nevoit să oprească lupta, ceea ce l-a făcut pe american cîștigător.

Poirier l-a învins pe irlandez pentru a doua oară într-o confruntare față în față. În ianuarie, el și-a luat revanșa pentru înfrîngerea sa în 2014, învingîndu-l pe McGregor prin knock-out.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?