Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Franța, înainte de Jocurile Olimpice: în urma controalelor, mai multe persoane au primit refuz

1 apr. 10:30   Sport
1985 0

Ministrul francez de Interne, Gérald Darmanin, a prezentat duminică un bilanţ actualizat al verificărilor efectuate asupra tuturor agenţilor de securitate şi funcţionarilor publici implicaţi în organizarea Jocurilor Olimpice din această vară.

Darmanin a precizat că 800 de persoane au fost respinse pînă în acest moment de la Jocurile Olimpice din această vară de la Paris, ca urmare a celor 180.000 de controale de securitate efectuate - dintr-un total de un milion de controale care urmează să fie făcute.

"Asta înseamnă că există oameni care au vrut să se înscrie pentru a purta flacăra, pentru a fi voluntari la Jocurile Olimpice, şi care, în mod clar, nu aveau intenţii bune", a continuat Gérald Darmanin, notează Noi.md cu referire la news.ro.

"Poporul francez trebuie să ştie că îi verificăm pe absolut toţi cei care se apropie de Jocurile Olimpice", a subliniat ministrul de Interne.

Jocurile Olimpice (26 iulie-11 august) şi Paralimpice (28 august-8 septembrie) vor mobiliza aproape 45.000 de forţe de securitate internă.

2
0
1
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?