X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Echipa de fotbal din Chișinău a rămas blocată în Transnistria din cauza vremii

29 noi. 2023,, 09:31   Sport
2186 0

Echipa de fotbal din Chișinău a rămas blocată în Transnistria din cauza vremii. Despre aceasta a scris Sandu Grecu, şef al departamentului de comunicare, FMF.

Potrivit lui, jucătorii au fost cazați și hrăniți. „Un gest omenesc, un gest admirabil, care demonstrează încă o dată unitatea fotbalului moldovenesc”, se arată în postare, notează Noi.md cu referire la unimedia.

„Poți să ai orice sentiment față de clubul de fotbal Sheriff Tiraspol, că așa e la fotbal, dar mai ales în politică. Despre faptul că acolo lucrează oameni profesioniști, inclusiv din Chișinău, am mai scris. Dar iată despre faptul că acolo lucrează Oameni cu literă mare - mai rar.

Gestul celor de la Sheriff din weekendul trecut merită toată stima și admirația: După partida de campionat dintre echipele de juniori U16, Sheriff și Dacia, echipa din Chișinău nu a putut reveni acasa din cauza ninsorilor abundente. Și ce au făcut cei de la Sheriff? I-au cazat, i-au hrănit atît pe jucători, cît și pe părinții acestora care s-au dus să vadă meciul. Și totul GRATIS!!!

Un gest omenesc, un gest admirabil, care demonstrează încă o dată unitatea fotbalului moldovenesc!


Jos pălăria! Forza, Moldova!”, a scris Sandu Grecu, şef al departamentului de comunicare, FMF.

11
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?