X 
Transnistria stiri: 1396
Preşedintele stiri: 4043

Artur Ionița: „Trebuie să muncim și să privim cu încredere în viitor”

16 iun. 2020,, 23:30   Sport
3461 0

Fotbalul își revine după vacanța forțată din cauza pandemiei COVID-19. Printre țările care urmează să finalizeze sezonul competiționalul se numără și Italia.

Astfel, moldoveanul Artur Ionița poate reveni pe terenul de fotbal pe 20 iunie, într-un duel dintre fosta și actuala sa echipă: Hellas Verona - Cagliari. Internaționalul nostru recunoaște că fotbalul i-a lipsit foarte mult și că prima perioadă după această pauză va fi dificilă pentru toți jucătorii, informează moldfootball.com.

- Este trist fără fotbal! Aștept cu nerăbdare să revin pe teren și să pot ajuta echipa mea în meciurile care au mai rămas. Acum mă simt ca într-un cantonament, mai ales după două luni de stat acasă. Cu siguranță vom avea nevoie de ceva timp ca să revenim la forma care o aveam pe parcursul sezonului. Va fi o perioadă dificilă pentru jucători, atît fizic cît și psihologic, mai ales că vom avea meciuri la fiecare 3-4 zile. Cu toate acestea, trebuie să muncim și să privim cu încredere în viitor, - a declarat Artur pentru fmf.md.

Campionatul Italiei a fost printre primele care a fost suspendat din cauza răspîndirii pandemiei de coronavirus. Odată cu ameliorarea situației, toate cluburile respectă cu strictețe măsurile de protecție impuse de autorități.

- Situația este stabilă. Conducerea clubului Cagliari depune toate eforturile ca să organizeze cît mai bine procesul de pregătire pentru reluarea sezonului. Sunt respectate toate regulile sanitare. Odată la 4 zile facem și testele medicale necesare. La antrenament, jucătorii sînt împărțiți în două grupuri. Chiar și în vestiare au acces o parte din jucători, restul se schimbă în camerele lor, - a mai spus internaționalul moldovean.

În prezent, Cagliari ocupă locul 12 în clasament, păstrînd în continuare șanse la calificare în cupele europene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?