Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Argentina este eliminată de Franța, 4-3, după un meci FABULOS al lui Mbappe!

30 iun. 2018,, 19:10   Sport
2961 0

Franța a învins Argentina, scor 4-3, și s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia după un meci senzațional.

  • Franța e prima echipă calificată în sferturile de finală ale Mondialului și va înfrunta mai departe cîștigătoarea dintre Uruguay și Portugalia.

Franța - Argentina, cea mai așteaptată optime de finală a Mondialului, nu a dezamăgit. Echipele au trecut rapid rapid peste faza de tatonare. Griezmann a țintit bara din lovitură liberă în minutul 11 și a prefațat desfășurarea nebună a meciului.

Tot vîrful lui Atletico Madrid a transformat și penalty-ul de 1-0, pe centrul porții, în minutul 13. Cursa din care Mbappe a obținut lovitura de la 11 metri a furat însă privirile microbiștilor.

La pauză a fost însă egalitate. Angel di Maria a marcat cu un trasor din afara careului, golul de la cea mai mare distanță la acest turneu final.

Arena din Kazan s-a aprins pur și simplu în minutul 48. Leo Messi a trimis un șut slab din interiorul careului de 16 metri, Gabriel Mercado a deviat norocos și l-a păcălit pe Lloris, portar fără vreo intervenție pînă în acel moment al înfruntării.


Fundașul surpriză al lui Deschamps, Benjamin Pavard, a egalat cu un exterior superb de la marginea careului argentinian, după care Armani s-a întins degeaba.

A fost momentul în care a ieșit din nou la rampă Mbappe, puștiul de 19 ani al celor de la PSG. A marcat două goluri în decurs de 4 minute și a devenit cel mai tînăr jucător care înscrie două goluri în același meci la un Mondial, după Pele.

Finalul a fost unul plin de tensiune. "Kun" Aguero a redus diferența la o singură lungime cu o lovitură de cap, în prelungiri, iar spiritele s-au încins. Otamendi a lovit cu mingea un francez căzut la pămînt, arbitrul Faghani arătînd două cartonașe galbene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?