Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Andy Murray, despre posibila sa retragere din tenis

27 feb. 09:45   Sport
1171 0

Tenismenul Andy Murray a lăsat să se înțeleagă că acesta ar putea fi ultimul său sezon, după ce a înregistrat a 500-a sa victorie pe suprafață hard în fața canadianului Denis Shapovalov, luni, în primul tur al turneului de tenis de la Dubai.

Murray s-a alăturat lui Roger Federer, Novak Djokovic, Andre Agassi și Rafa Nadal, singurii tenismeni care au atins pragul de 500 de victorii la nivel de circuit pe această suprafață.

A fost doar a doua victorie din acest an pentru jucătorul de 36 de ani, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Murray, fost număr unu mondial și cîștigător a trei titluri de Grand Slam, a pierdut meciul din turul doi în Qatar săptămîna trecută în fața lui Jakub Mensik, în vîrstă de 18 ani, iar în timpul înfrîngerii a părut să strige "acest joc nu mai este pentru mine".

El a recunoscut oarecum că sfîrșitul carierei sale ar putea fi aproape: "Încă îmi place să concurez, încă îmi place jocul. Devine din ce în ce mai greu cu cît îmbătrînești să concurezi cu băieții tineri.


Nu este ușor, probabil că nu mai am prea mult timp la dispoziție, dar voi face tot ce pot în aceste ultimele cîteva luni", a spus Murray.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?