X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Anastasia Nichita: "Cineva din federația moldovenească a cerut descalificarea noastră"

21 sep. 2023,, 12:15   Sport
3189 0

Luptătoarea Anastasia Nichita acuză Fedrația de lupte din RM că a trimis poze Federației internaționale cu rugăminte ca echipa din care face parte să fie descalificată.

Dezvăluirile au fost făcute într-o postare a reputatei sportive, postată pe pagina sa de facebook. Federația deocamdată nu a comentat acuzațiile luptătoarei. Anastasia Nichita menționează că foarte mult speră ca în continuare „să nu mai fie neînțelegeri” și să se poată „pregăti în liniște de Jocurile Olimpice”, transmite jurnal.

„Nu am vrut să se ajungă la situația creată dar văzînd cum decurg unele lucruri aș vrea să fac o claritate în cariera mea sportivă ,pentru că multă lume probabil nu știe cum stau lucrurile de fapt .La momentul actual oficial cît și pe hîrtie antrenor este dnul Andrei Chiperi, de condiția mea fizică se ocupă însă Valeriu Mircea , antrenamentele la saltea le fac împreună cu lotul național de băieți sub îndrumarea dnului Roman Dermenji”, a precizat luptătoarea.

Ea mai spune că pe parcursul carierei sale sportive au fost mai multe neînțelegeri cu fostul antrenor. Ca rezultat, cea mai bună decizie a fost să pornească pe căi diferite.

„Apreciez și sînt recunoscătoare pentru tot ce s-a făcut pentru mine dar să nu uitam că nimic nu s-a făcut gratis și toată munca a fost răsplătită. Și îmi pare foarte rău că acum se încearcă diferite metode doar pentru a mă descalifica din competiții sau a ponegri numele . Spre exemplu la acest campionat mondial riscam să fiu descalificată pentru că Valeriu fiind neacreditat a ieșit secundant la colț, iar cineva din federația moldoveneasca a trimis poze federatiei internaționale cu rugămintea de a ne descalifica pe ambii ,un asemenea stres nu era deloc bine venit înaintea finalei mari .(Cine dacă nu ai tăi vor să te îngroape). Mulți cunosc doar produsul final dar puțin știu conținutul lui”, a mai menționat luptătoarea .


Anastasia Nichita a concis că speră să-și poată continua munca și să nu mai fie neînțelegeri ca să se poată pregăti în liniște de Jocurile Olimpice.

13
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?