X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

A avut loc deschiderea Campionatului municipal la Taekwon-Do ITF „Chișinău Open 2024”

30 mar. 20:00   Sport
1739 0

Astăzi a avut loc deschiderea Campionatului Deschis al municipiului Chișinău la Taekwon-Do ITF „Chișinău Open 2024”.

Campionatul este rezervat sportivilor din categoriile de vîrstă: Copii, Cadeți, Pre-Juniori, Juniori și Seniori, care vor concura la probele de concurs: Tull, Sparring Individual și Echipe și proba Spargeri Forță.

Se așteaptă participarea a 10 cluburi cu un număr total de 350 de sportivi de toate vîrstele, din mai multe localități ale Republicii Moldova: Chișinău, Cahul, Leova, Cantemir, Hîncești, Strășeni.

Evenimentul are drept scop popularizarea Taekwon-Do ITF în Republica Moldova, a modului sănătos de viață în rîndurile copiilor și tineretului și este o etapă de pregătire a sportivilor moldoveni pentru participarea la Campionatul European la Taekwon-Do ITF din Lublin, Polonia (aprilie, 2024).

Campionatul este organizat de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei Municipiului Chișinău, în comun cu Uniunea Asociațiilor Taekwon-Do ITF din Republica Moldova.


Pentru cheltuielile ce țin de organizarea și desfășurarea competițiilor, din bugetul Primăriei Municipiului Chișinău au fost alocați 45 034 lei.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?