Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

19 sportivi vor reprezenta R. Moldova la Campionatul Mondial de Lupte pentru Tineret

12 aug. 2023,, 16:40   Sport
2133 0

O echipă de 19 sportivi va reprezenta Republica Moldova la Campionatul Mondial de Lupte pentru Tineret, care se va desfășura în Iordania, în perioada 14-20 august 2023.

La lupte feminine vor concura cinci sportive, însoțite de antrenorul Andrei Chiperi. La lupte libere vor participa opt sportivi, sub îndrumarea antrenorilor Maxim Gâlcă și Ilia Esir, iar lupte greco-romane țara noastră va fi reprezentată de șase sportivi, asistați de antrenorul Roman Zgardan, notează Noi.md cu referire la moldpres.

Secretarul de stat al Ministerului Educației și Cercetării, responsabil de domeniul sportului, Sergiu Gurin, prezent la ultimul antrenament de dinaintea întrecerii, a menționat că fiecare competiție internațională este o oportunitate pentru sportivii noștri de a demonstra întregii lumi ce înseamnă dedicarea, pasiunea și talentul. „Sîntem mândri de fiecare dintre voi și vă urăm succes în Iordania. Luptați și aduceți victoria acasă”, a spus oficialul.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării (MEC), Campionatul Mondial de Lupte pentru Tineret va întruni peste 400 de participanți.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?