Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Stamate, despre investigația Procuraturii Anticorupție împotriva CNA: Caută vinovați

27 sep. 2023,, 07:25   Societate
1248 0

Președinta Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități, deputata PAS Olesea Stamate, s-a arătat confuză privind anunțul de marți seara, 26 septembrie curent, a Procuraturii Anticorupție (PA) în investigația pornită împotriva unor angajați ai Centrului Național Anticorupție (CNA) al cărui șef este Iulian Rusu, în urma scandalului general de trecutul lui Iulian Muntean.

Deputata se arată nedumerită despre atitudinea Procuraturii Anticorupției care ,,caută vinovații de la celălalt etaj'', transmite Noi.md cu referire la stiri.

,, Mdaaa… no comment:)

Лучшая защита - нападение.

Și sînt sigură ca de data asta vor înregistra totul in sistemul informațional unic.


P.S. Deci, in loc sa facă curat in propriile rînduri (CNA, de exemplu, încă la audieri a declarat ca a pornit o ancheta interna), PA caută vinovații de la celălalt etaj… doar procurorii sînt sfinți, nu alta:( '', a comunicat pe pagina de Facebook.

Reamintim că Comisia juridică, numiri și imunități a organizat audieri publice privind procedura de numire a lui Iulian Muntean în funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii. Președinta Comisiei juridice numiri şi imunităţi, Olesea Stamate a venit cu un comentariu după ședință.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?