X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Viceprim-ministru Nicu Popescu a fost decorat cu „Ordinul Republicii”

26 dec. 2023,, 17:19   Politică
2445 1

Viceprim-ministru, Ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu, a fost decorat cu „Ordinul Republicii”. Șefa statului Maia Sandu a semnat astăzi un decret în acest sens.

„Distincția este oferită în semn de înaltă apreciere a profesionalismului manifestat în domeniul politicii externe, pentru susținerea constantă a eforturilor de integrare europeană a Republicii Moldova, precum și pentru contribuția majoră la deschiderea negocierilor de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană”, este precizat într-un comunicat emis de Președinție, transmite Radio Moldova.

Tot azi, Președinta Maia Sandu a semnat decretul prin care conferă medalia „Meritul Civic” consilierei în domeniul politicii externe și integrării europene, Cristina Gherasimov, care din data de 5 decembrie 2023 a fost numită secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Medalia se oferă pentru merite deosebite în promovarea politicii externe, susținerea constantă a eforturilor de integrare europeană și pentru contribuție substanțială la deschiderea negocierilor de aderare.

1
0
0
1
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?