X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Unui consilier PSRM în Consiliul municipal Bălți i s-a interzis intrarea în România

9 apr. 15:47   Politică
2547 0

Maxim Moroșan, consilier al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în Consiliul Municipal Bălți, spune că polițiștii de la frontiera română nu i-au permis astăzi, 9 aprilie, accesul în țara vecină, pentru că ar reprezenta „o amenințare la adresa securității României”.

Politicianul crede că în spatele interdicției ar sta liderul Partidului Nostru, fostul primar de Bălți Renato Usatîi, transmite NM.

„Este paradoxal că mi s-a interzis intrarea din cauza unei presupuse „amenințări la adresa securității naționale a României”, atunci cînd plănuiam să vizitez această țară pentru prima dată. Înainte de aceasta, nu vizitasem deloc țări europene. Totodată, într-o discuție privată cu cîțiva reprezentanți ai poliției de frontieră, ni s-a spus că toată această poveste cu interdicția de intrare este de natură pur politică”, a scris Moroșan pe rețelele de socializare.

Politicianul crede că liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, ar fi implicat în această istorie.

„Cred că nu este un secret pentru nimeni că are legături cu anumite structuri din România. (…) Acesta este întregul nivel al politicii în Moldova”, a mai scris Moroșan.


Usatîi nu a comentat, deocamdată, public, acuzațiile care i se aduc.

8
3
1
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?