Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Spînu a plecat la mijlocul unei emisiuni. Care este motivul

29 mar. 16:45   Politică
3124 1

Situație mai puțin obișnuită la Comrat, în studioul unui post tv din regiune Andrei Spînu, care urma să participe în cadrul unei emisiuni, s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din studiou, cînd a aflat că la discuții vrea să participe și Dmitri Constantinov, președintele Adunării Populare a Găgăuziei, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

În momentul în care prezentatoarea l-a anunțat că discuțiilor se va alătura și președintele Adunării Populare a Găgăuziei, Dmitri Constantinov, Andrei Spînu a menționat:

- Nu, nu voi sta la o masă cu cei care s-au întîlnit cu Șor, cu acest grup criminal. Așa că haideți să continuăm.

- Refuzați?

- Da, doar v-am spus.


- Din cîte înțeleg, Dmitri Constantinov este gata să se alăture.

În studiou a intrat președintele Adunării Populare a Găgăuziei și a vrut să-l salute pe ministru, însă acesta a refuzat să dea mîna cu el: Refuz să discut cu dvs.

„Vinovăția oricărui om este demonstrată în instanța de judecată, iar la noi nu știu de ce guvernanții sînt în locul magistraților. Așteptați”, i-a spus, în replică, Dmitri Constantinov.

„Nu voi discuta cu dvs. Punct”, a insistat Spînu și s-a ridicat de pe scaun, pentru a părăsi studioul.

„Dvs tot vă întîlniți cu foarte multă lume. Despre dvs tot se spune că sînteți bandit pe gaze. Trebuie să răspundeți la întrebările cetățenilor.”

Ulterior, Andrei Spînu a venit cu o explicație pentru gestul său:

„Mă întorc din or. Comrat, Găgăuzia. Am fost invitatul emisiunii la GRT. Din păcate, emisiunea a fost întreruptă de un personaj afiliat grupului criminal organizat. Am decis să ies din studiou și să nu stau la masă cu ei. În schimb, cînd am ieșit din clădire, am avut o discuție bună cu oamenii care au fost aduși acolo, la intrarea televiziunii, spune Spînu.

5
5
0
0
50

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?