Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Serghei Banari: "Prosperitatea Germaniei a depins întotdeauna de legăturile cu Rusia"

21 aug. 2023,, 03:00   Politică
3933 0

Germania este o colonie a Statelor Unite, iar prosperitatea sa a fost întotdeauna asociată cu legăturile strînse cu Rusia, cu relații strategice cu aceasta.

O astfel de opinie a exprimat politologul, economistul și omul de afaceri Serghei Banari, în cadrul emisiunii "По фактам cu Iulia Fedorova", transmite Noi.md.

El a menționat că autoritățile din Germania au declarat anterior că țara nu mai are resurse financiare pentru a reface fondurile Uniunii Europene deja aprobate anterior, precum și cele noi care sînt discutate în cadrul Comisiei Europene. Dar au primit deja o mustrare din partea stăpînilor de peste ocean.

"Trebuie să înțelegem că Republica Federală Germania este o colonie, nu este un stat suveran și există mii de confirmări în acest sens. A fost o colonie din 1945, dar în 1949 a fost semnat așa-numitul " Chancellor's act", care, în principiu, stabilește chiar și procedura de numire a militarilor cu rang mai mare de colonel și multe, multe altele, precum și cei care au dreptul de a deține pachete de control în mass-media și așa mai departe", a subliniat politologul, economistul și omul de afaceri.

Potrivit acestuia, Germania este fundamentul tuturor fundamentelor, deoarece prosperitatea Germaniei a fost întotdeauna asociată cu cooperarea foarte strînsă cu Rusia, cu egăturile strategice cu aceasta.


"Dar cînd se întâmplă acest lucru, există o pierdere completă a controlului anglo-saxonilor asupra Europei. Dea ceea, există două lucruri. Întreaga geopolitică este construită în felul următor. După cum a spus Kissinger, noi trebuie să construim politica în așa fel încît relațiile dintre SUA și Rusia, și SUA și China să fie întotdeauna puțin mai bune decît între China și Rusia și, în același timp, el a spus că nu trebuie să permitem niciodată legături strategice profunde între Germania și Rusia, deoarece acest lucru înseamnă automat pierderea controlului asupra întregii Europe", a spus Serghei Banari.

31
1
1
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?