X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Reparația havuzului de la Președinție. Cît ar costa lucrările

12 apr. 13:38   Politică
1688 0

Havuzul de la Președinție necesită reparații. Mai exact, este nevoie de schimbarea mai multor cabluri și lucrări de reabilitare al rețelei de alimentare, administrația prezidențială fiind pregătită să plătească pentru lucrări 100.000 de lei.

Lucrările vor cuprinde instalarea unui cablu de 45 de metri, care trebuie să fie rezistent la decalaje de temperaturi, mediu agresiv de exploatare și raze ultraviolete. De asemenea, se vor curăța și restabili canalele pentru firele electrice, se vor substitui mufele de cuplare și se vor ermetiza conexiunile.

Al doilea cablu care urmează să fie schimbat are șase metri. Ca și în primul caz, urmează mai multe lucrări de curățare, ermetizare și substituire a pieselor, notează Noi.md cu referire la realitatea.

După ce se vor efectua lucrările, vor fi realizate măsurători de laborator. Agentul economic care va efectua reparația havuzului va oferi garanție de 60 de luni.


Precizăm că, Președinția a fost renovată în 2018. Inaugurarea clădirii renovate a avut loc în timpul vizitei la Chișinău a lui Recep Tayyip Erdogan.

0
0
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?